Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Nově pro Vás otevíráme servisní středisko v Kralovicích. Kontakt zde

Cena GrandPrix za Mow-nu Lisu

4.12.2018

Kampaň The Mow-na Lisa získala v letošním ročníku soutěže Flema Media Awards rovnou dvě ocenění. Stala se vítězem v kategorii Malá kampaň a získala ocenění GrandPrix - za absolutně nejlépe hodnocenou kampaň.

Cena GrandPrix za Mow-nu Lisu

Žlutého pavouka - svahovou sekačku SPIDER není vidět jenom na svazích a v nepřístupných terénech, ale často ji můžete spatřit v pro sekačku, neznámých vodách - kampaních na sociálních médiích, kde se zdá že se cítí také velmi dobře.

„Skvělé věci propojují skvělé lidi”, říká Lubomír Dvořák, majitel a zakladatel společnosti DVOŘÁK – svahové sekačky. „A tak se stalo, že jsme se my jako výrobce unikátních svahových sekaček propojili se společností CREAM Prague a MUSTARD a společně pomocí filmového štábu, nejmodernějších technologií a v neposlední řadě sekaček SPIDER vytvořili ohromný obrazec portrétu Mow-na Lisa, který nemá obdoby. Následně se kampaň spustila napříč sociálními sítěmi a celým světem".

Dnes je samotné video stejně jako sekačky SPIDER velmi unikátní, zajímavé a neustále vzbuzuje zvědavost a dotazy po celém světě. A zřejmě proto sklízí různá ocenění. „Společně se zadavatelem – firmou DVOŘÁK – svahové sekačky jsme byli nadšeni, když jsme byli vyhlášení jako vítězové ceny Flema Media v kategorii “Nejlepší malá kampaň”. Nicméně v momentě, kdy nás vyhlásili jako celkového vítěze – vítěze ceny FLEMAmedia Grand Prix, tak to byl šok a zároveň ohromné nadšení. Ten pocit jsme si užili”, říká David Brada, majitel společnosti CREAM Prague.

Cena Flema Media není jedinou cenou, kterou Mow-na Lisa získala. V nedávné době k Mow-ně Lise doputoval take bronz při udělování cen PIAF a stříbro při udělování cen ADC creative award (dříve Louskáček).

https://www.mediaguru.cz/clanky/2018/11/flema-grand-prix-pro-cream-za-vysekany-portret/

http://www.piafawards.com/competition/results

http://v1.adc-czech.cz/cs/creative-awards-louskacek/galerie-prihlasenych-praci/detail/1746/

Vyběr země dodání a měny